Navštíveno 5112x

Zde je slíbená montáž s použitím hotových kapes na repro 165mm, které se nasadí přes původní kapsu.

pekne:) a co majitel, spokojeny?
Určitě. Vzhledem k tomu, že to je náhrada za origo repro 100mm tak jsem ani nic jiného nečekal :-)
vysky vypadaji luxusne instalovane...a od originalu zvukove urcite hodne slusny skok :-)
Kde pak se nechají pořídit ty fajnovy kapsy? A za kolik?
ty vysky super. dnes bylo krasne celej den jsem travil na aute.

a je hotovo pristi vikend zbytek

13.03.2011, 23:41 |
Kesam Si to čalounění v té štěrbyně nařínul moc je to vidět jako prase.
Jinak pěkný:-)
mrizky to poladi. jinak nariznout min to slo ale vypadalo by to uplne na piiii
petr-a3: máš to moc pěkné, ale ty subwoofery bych otočil
suby magnetem ven na masírku sice dobrý, ale až do něčeho narazíš, tak ten sub se vyškubne z bedny a utrhne ti hlavu..
kluci magnety dolu nebo nahoru to je otazka....sam nevim jak to dat. vytrhnout by se to nemelo je to na m8 sroubech. a pokud se to fakt vyskubne tak to by me stejne mrdlo z toho ze auto je na maderu. uz bylo a stacilo
Pěkná prace :-) hlavně to potažení se mi líbí :-)

16.03.2011, 16:12 |
erix7 (K)
zda tak-nebo tak, zalezi kolik mas obejm boxu a kolik potrebujes mit, mas BR a to neni o tom ze +/- obejm, tam se pocita obejm a port. cili sam kost ti u tohídle zabre odhadem 5 litru na SW. cili 5 litru v boxu min nebo 0 L ubytek.
ak by si nahodou nabural, tak Ti ten kos odtrhne hlavu, a staci kludne 40km/h...
ty kapsy jsou rozumné řešení,pěkně jednoduché.A druhá kárs taky pěkny,pěkná práce.